Screenshot: Instagram
SKANDAL U NAJJAČOJ LIGI

LIJEPA PRIČA IZ HOTELSKE SOBE PRETVORILA SE U HOROR: SPORTSKA NOVINARKA OPTUŽILA SLAVNOG TRENERA ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE Pritisnuo me na krevet...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. travanj 2019. 13:48

Novi trener NBA momčadi Sacramento Kingsa Luke Walton optužen je za seksualno zlostavljanje. Optužuje ga Kelli Tennant, bivša novinarka Spectrum SportsNeta. Ona navodi kako ju je Walton napastovao u hotelskoj sobi dok je još bio asistent u Golden State Warriorsima.

Zamolila ga je da joj napiše predgovor za knjigu koju je pisala, ali su tada stvari očito krenule u krivom smjeru.

"Pristala sam da razgovor obavimo u hotelskoj sobi, govorila sam si da nema nikakvih razloga da mu ne vjerujem. Odjednom, bez ikakvog povoda, skočio je na mene i prikovao me za krevet, čvrsto me uhvatio za obje ruke i počeo ljubiti po licu, vratu, grudima... Vikala sam da prestane, molila ga da me pusti, a on se smijao", opisala je Tennant traumu koju je u početku pokušavala potisnuti, i o njoj ne govoriti javno.

View this post on Instagram

do something today that your future self will thank you for. how do you want to feel down the road? so much of my self care, eating and workouts is focused on where i want to be years from now. i want my body to be as healthy as possible to carry a baby, to age gracefully, to be active late in my life. the choices i make daily to respect myself, be my own best advocate, follow my heart and be clear on what i want out of life, are all so i can look back and be proud of the journey. i want every move to be with purpose. you may feel okay now, but what are you doing for your self that you'll feel in twenty years? we only get so much time in this life and this body. treat it with love and care.

A post shared by Kelli Tennant (@kellimtennant) on

"Kada te netko tako fizički napadne i kada shvatiš da ćeš biti žrtva silovanja, nije lako javno istupiti i progovoriti o svemu. Pokušala sam to potisnuti u svome sjećanju nadajući se da će vrijeme zacijeliti rane, ali to se nije dogodilo", objasnila je Tennant.

Brad Mills / USA Today Sports / Reuters
Luke Walton

Novinarka do sada nije podnijela prijavu policiji, a tvrdi da je u to vrijeme pričala o događaju samo s najbližim prijateljima.

Iz Lakersa i Warriorsa tvrde da nisu imali nikakve informacije oko incidenta i da će se obratiti medijima kada za to dode vrijeme.

31-godišnja Tennant odrasla je u Temeculi te se nekoć bavila odbojkom igrajući za Sveučilište u Južnoj Kaliforniji. U trenutku skandala koji puni naslovnice svjetskih i američkih medija radila je za Spectrum SportsNet LA, ESPN i još nekoliko medija, a posebno je pratila Los Angeles Lakerse i Dodgerse. Nakon napuštanja Spectruma, počela se baviti podcastom i blogom poznatim kao 'Ceremony Wellness'.

Linker
19. travanj 2024 17:44