David Richard-USA TODAY Sports / Reuters
TANDEM IZ SNOVA

NA POMOLU ČUDO U NBA LIGI, LEGENDA PREKIDA MIROVINU KAKO BI ZAIGRALA S LEBRONOM!? O'Neal novinarima servirao senzaciju i zagolicao maštu navijača

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. srpanj 2018. 13:24

Karizmatični Shaquille O'Neal novinarima je servirao senzaciju.

Naime, ovaj 46-godišnji 216 centimetara visoki gorostas izjavio je kako bi se njegov legendarni bivši suigrač iz Los Angeles Lakersa Kobe Bryant mogao vratiti iz mirovine kako bi osvojio naslov u tandemu s LeBronom Jamesom koji je ovog ljeta stigao u Lakerse iz Cleveland Cavaliersa.

Novinari TMZ-a su Shaqa pitali bi li se vratio iz mirovine da osvoji naslov u tandemu s LeBronom, na što je on odgovorio:

"Ne, ja sam gotov. Ali Kobe se vraća, koliko čujem. Kobe se vraća, a vi ste to prvo čuli od mene", rekao je O'Neal.

Iako je to O'Neal rekao u šali vijest je glasno odjeknula i zagolicala maštu mnogim navijačima Lakersa diljem svijeta koji se pitaju kako bi LeBron i Bryant funkcionirali unutar iste momčadi.

Los Angeles Lakers' Kobe Bryant celebrates after his teammate Dwight Howard scored while being fouled on an assist from Bryant during the first quarter of their NBA basketball game against the Dallas Mavericks in Los Angeles April 2, 2013. REUTERS/Danny Moloshok (UNITED STATES - Tags: SPORT BASKETBALL) - GM1E943127D01
REUTERS/Danny Moloshok / REUTERS

Danas 39-godišnji Bryant, vlasnik pet NBA prstenova, umirovio se na kraju sezone 2015/16, a zasad ne pokazuje znakove da bi se vratio aktivnom bavljenju košarkom. Možda Shaq zna nešto više, ili je sve bila samo šala. Kako bilo, njegova izjava daleko se čula.

Linker
25. travanj 2024 08:20