John Wall i Damian Lillard
 Troy Wayrynen / USA Today Sports / Reuters

NASTAVLJAJU SE PROBLEMI ZA WASHINGTON WIZARDSE! BEZ NAJBOLJEG IGRAČA JOŠ NAJMANJE GODINU DANA John Wall morat će na operaciju Ahilove tetive

Piše: HinaObjavljeno: 05. veljača 2019. 23:38

Najbolji igrač Washington Wizardsa 28-godišnji razigravač John Wall morat će na operaciju Ahilove tetive na lijevoj nozi i neće se moći vratiti na parket sljedećih godinu dana, objavio je NBA klub iz glavnog grada SAD-a.

Točan datum zahvata još nije poznat, jer je Wallova Ahilova tetiva upaljena pa liječnici moraju čekati da se ta upala smiri. Operativni zahvat će izvesti dr. Robert Anderson u Green Bayu, u saveznoj državi Wisconsin.

Dr. Anderson je poznat kao elitni stručnjak za sportske ozljede stopala i skočnog zgloba, a na njegovom dugačkom popisu poznatih pacijenata našle su se zvijezde NBA prvaka Golden State Warriorsa Stephen Curry i Kevin Durant, vođa napada NFL momčadi Carolina Panthers Cam Newton, sjajni bivši igrač baseballa i dugogodišnji član New York Yankeesa Derek Jeter i mnogi drugi.

Wall je ove sezone odigrao 32 utakmice u kojima je bio na prosjeku od 20,7 koševa i 8,7 asistencija. Prošle je godine odigrao 41 utakmicu, a najviše je pauzirao zbog operacije lijevog koljena.

Linker
26. travanj 2024 17:05