Kevin C. Cox AFP
NE BI IMALO SMISLA

NBA SEZONA ĆE TEŠKO BITI NASTAVLJENA! Francuski košarkaš podijelio svoje mišljenje: 'Treba nam barem mjesec dana priprema, i onda odmah doigravanje?'

Piše: HinaObjavljeno: 06. travanj 2020. 14:02

Francuski košarkaš NBA momčadi Orlando Magic Evan Fournier je u nedjelju priznao da ne vjeruje da će se sezona 2019./2010. sjevernoameričke košarkaške lige, koja je zbog pandemije koronavirusa prekinuta 11. ožujka, moći nastaviti.

"Ne znam kako vi, ali ja vjerujem sve manje i manje u nastavak sezone", napisao je na svom Twitteru.

"Ovdje jedva da je počela karantena. Nastavak sezone u srpnju? To je za četiri mjeseca. Trebat će nam najmanje jedan mjesec nastavka priprema inače će biti puno ozljeda. I onda nakon toga odmah doigravanja?", dodao je 27-godišnji Fournier.

Francuz je tako u svojoj poruci spomenuo jedan od scenarija koji se spominjuje za nastavak NBA sezone, odnosno skraćeni dio regularne sezone i izravan prelazak na doigravanje koje bi se igralo na tri dobivene utakmice.

Za Fourniera je u Magicu sezona 2019./20. bila najbolja u karijeri od dolaska u NBA 2012. s prosjekom od 18,8 koševa i 3,3 asistencija po utakmici.

U trenutku prekida sezone Orlando je bio osmoplasirana momčad Istočne konferencije i gotovo je bio osigurao nastup u doigravanju.

Linker
15. travanj 2024 09:47