Bill Streicher-USA TODAY Sports
OTAC UČI TRENERA

NE MISLE SVI KAKO JE DARIO ŠARIĆ SAVRŠEN Mladu hrvatsku NBA zvijezdu 'oprao' ugledni bivši američki trener: 'On kao da igra pikado'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. travanj 2017. 20:48

Dario Šarić skoro je svaki dan jedna od najvažnijih tema razgovora hrvatskih sportskih zaljubljenika. Sve skupa je naravno itekako zasluženo, no Dario je često tema broj jedan i kod svih navijača Philadelphije 76-ersa.

Tako se na utakmici njegovih 'sixersa' protiv Chicago Bullsa na tribini našao i otac trenera Bretta Browna, 80-godišnji Bob Brown koji je bio košarkaški trener u srednjoj školi i na sveučilištu u državi Maine.

Stariji Brown je naravno komentirao i Darija Šarića koji će po mnogima osvojiti nagradu za najboljeg 'rookieja', ali i koji, barem prema njegovom mišljenju, još mora poraditi na nekim stvarima.

"Dario bi morao imati veći luk kod šuta. Mora više koristiti noge i tako 'pogurati' loptu. Ovako je to kao da baca pikado strelice", prenio je Brett riječi svoga oca pa nastavio:

"I onda bi se pokajao što je to rekao jer me inače pušta da treniram na svoj način i radim svoj posao."

Brett je Šibenčanina koji u subotu slavi 23. rođendan već nekoliko puta javno hvalio, a samo najbolje stvari o hrvatskom igraču pričaju i navijači Phile koji su ga zavoljeli baš kao da je njihov.

John Geliebter / USA Today Sports / Reuters
Dario Šarić šutira preko Al Horforda

Linker
19. travanj 2024 22:40