OAKLAND, CA - JUNE 19: LeBron James #23 of the Cleveland Cavaliers reacts after defeating the Golden State Warriors 93-89 in Game 7 of the 2016 NBA Finals at ORACLE Arena on June 19, 2016 in Oakland, California. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and or using this photograph, User is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. (Photo by Ezra Shaw/Getty Images)
Ezra Shaw/Getty Images / Getty Images

ODUŠEVLJENI KRALJ

OD DANAS SE POVIJEST MIJENJA! LeBron James napokon preskočio velikog Michaela Jordana!

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 12.08.2016. u 12:07

 • LeBron James potpisao je novi, trogodišnji ugovor sa Cleveland Cavaliersima vrijedan 100 milijuna dolara!

  Plaća će mu u prvoj sezoni biti 31 milijun, čime će prvi put u karijeri ’Kralj’ biti najplaćeniji igrač u NBA ligi. U sezoni 2017/2018. Lebron će zaraditi 33,3 milijuna, čime će postati najplaćeniji igrač u povijesti NBA lige u jednoj sezoni – prethodno su Bullsi Jordanu platili 33 milijuna u sezoni 1997/1998. U trećoj sezoni LeBron bi trebao zaraditi 35,6 milijuna dolara.

  “Ponovo potpisujem ugovor sa Clevelandom, klubom iz mog rodnog grada. Ne mogu biti uzbuđeniji što ćemo braniti našu titulu. Svi znamo da je prošla sezona bila magična, inspirativna, nevjerojatna“, rekao je James i dodao:

   

  “Jedva čekam da se ponovo svi nađemo - momčad, organizacija, navijači. Bez vas, bez vaše strasti i posvećenosti, ne bismo mogli napraviti ono što smo napravili prošle sezone“.

  James je u karijeri osvojio tri prstena (2012, 2013 sa Miamijem i prošle sezone s Clevelandom i sva tri puta bio je MVP finalne serije, a još četiri puta gubio je u finalu, po dva puta sa Heatom i Cavsima.

  Iz drugih medija