Feb 2, 2018; Oklahoma City, OK, USA; New Orleans Pelicans forward Anthony Davis (23) reacts after hitting a three-point shot against the Oklahoma City Thunder during the fourth quarter at Chesapeake Energy Arena. Mandatory Credit: Mark D. Smith-USA TODAY Sports
Mark D. Smith-USA TODAY Sports / Reuters

NEVJEROJATNE BROJKE

OVAJ ČOVJEK ĆE USKORO POSTATI KOŠARKAŠ S NAJBOGATIJIM UGOVOROM U NBA POVIJESTI James Harden je sa svojih 228 milijuna držao rekord samo godinu dana

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.05.2018. u 16:50

 • Čini se kako će košarkaš New Orleans Pelicansa Anthony Davis postati košarkaš s najbogatijim ugovorom u NBA povijesti.

  Aktualni rekorder u NBA ligi je James Harden koji je prošlog ljeta potpisao šestogodišnji ugovor vrijedan 228 milijuna dolara.

  Prvi pick NBA drafta 2012. godine potpisao je petogodišnji ugovor vrijedan 145 milijuna dolara u srpnju 2015. godine. Tada se radilo o najbogatijem ugovoru u NBA povijesti. ESPN sada javlja kako bi 25-godišnji krilni centar sljedećeg ljeta mogao potpisati maksimalni ugovor za produljenje suradnje s Pelicansima. Za njega će dobiti dva milijuna dolara više od Hardena, ali riječ je o petogodišnjem, ne šestogodišnjem ugovoru.

   

  Prošle je sezone Davis imao prosjek od 28.1 poena i 11.1 skoka po utakmici, te je izabran u idealnu petorku lige.

  Tagovi
  Iz drugih medija