USA TODAY Sports
OBJAVIO ESPN

POČELA JE VELIKA IGRA OKO BOJANA BOGDANOVIĆA Najbolji hrvatski košarkaš napušta Pacerse i seli kod slavnog trenera!?

Počela je velika igra oko Bojana Bogdanovića ususret potpisa novog ugovora
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 09. lipanj 2019. 12:44

Objavio je to ESPN, a kada vijest plasira ESPN, onda to nije samo glasina. Iako je ovo vrijeme godine, ako govorimo o NBA ligi, kad su glasine u ozbiljnoj modi. Naime, prema ESPN-u, Gregg Popovich bi pokrio poziciju trojke s najboljim hrvatskim igračem Bojanom Bogdanovićem i za to je spreman iskrcati između 15 i 20 milijuna dolara po sezoni.

Transfer enigme

Zasad nije poznato misli li peterostruki NBA prvak zadržati u momčadi i DeMara DeRozana pa bi ovaj dvojac činio udarne napadačke opcije Spursa u novoj sezoni ili bi ovaj potez značio da bi DeRozan mogao otići. Pritom se ime DeRozana odmah pojavilo u kombinaciji s Indianom koja bi tako popunila prazninu nastalu eventualnim odlaskom Bogdanovića.

Apr 21, 2019; Indianapolis, IN, USA; Indiana Pacers forward Bojan Bogdanovic (44) shoots the ball as Boston Celtics forward Gordon Hayward (20) defends during the first quarter of game four of the first round of the 2019 NBA Playoffs at Bankers Life Fieldhouse. Mandatory Credit: Brian Spurlock-USA TODAY Sports
Brian Spurlock-USA TODAY Sports/Reuters

Međutim, sve će biti konkretnije kada počne prijelazni rok, a to je posljednjega dana lipnja.

Bogdanoviću je istekao ugovor s Pacersima, sprema se potpisati novi, iz Indiane su od kraja sezone stizale objave kako je naš košarkaš prva opcija za novi ugovor, spominjao se čak i novi trogodišnji ugovor, ali Pacersi, očito je, neće biti sami u lovu na Bogdanovića.

Kako bilo, ovakvih objava bit će još do srpnja. Bojan Bogdanović o tome trenutačno ne može ništa govoriti, niti smije pregovarati s bilo kojim klubom do početka prijelaznog roka.

Linker
23. travanj 2024 11:11