Kim Klement / USA TODAY Sports / Reuters
INTERVJU NAKON UTAKMICE

ŠARIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE, A ONDA IZNENADIO SVE Hrvatski reprezentativac otkrio tajnu svog uspjeha: 'Prije zadnje dvije utakmice nisam spavao popodne'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. veljača 2017. 09:44

Dario Šarić prvi je put u svojoj NBA karijeri uspio vezati utakmice s preko 20 postignutih koševa. Nakon poraza na gostovanju kod San Antonija u susretu u kojem je ubacio 20 koševa, hrvatski reprezentativac je s 24 koša i 8 skokova predvodio svoju momčad do slavlja u gostima kod Orlanda 112:111.

Novom sjajnom utakmicom, njegovom najefikasnijom u karijeri, oduševio je navijače.

Nakon susreta dočekalo ga je novinarsko pitanje u čemu je tajna njegovog uspjeha.

U radijskom intervjuu Šarić je pokušao objasniti.

"Ne znam, možda je u spavanju. Pokušao sam nešto promijeniti. Obično uvijek spavam prije utakmice, ali u posljednje dvije utakmice popodne nisam spavao i odigrao sam dvije dobre utakmice. Pokušat ću ovako nastaviti", objasnio je Šarić i iznenadio novinara.

"Cijela je momčad dala svoj doprinos. Svi dajemo sve od sebe na terenu, čak i kad krenemo loše. Vjerujemo da se možemo vratiti, vjerujemo jedan u drugoga", rekao je Šarić čija se momčad u Orlandu vratila nakon što je Orlando sredinom prve četvrtine imao 15 koševa prednosti (21-6).

"Izgubili smo pet utakmica zaredom, ali sad smo pokazali da smo sposobni proizvesti i nešto dobro. Nadam se da ćemo tako nastaviti", rekao je hrvatski reprezentativac.

Linker
17. travanj 2024 01:34