Jennifer Stewart-USA TODAY Sports / Reuters
NBA LIGA

STRAŠNA PARTIJA GIANNISA U POBJEDI BUCKSA, ŠARIĆ SKROMAN U PORAZU PHOENIXA Hezonja u 10 minuta za Portland ostao bez koša

Piše: HinaObjavljeno: 22. studeni 2019. 10:42

Sinoć su u NBA odigrane dvije utakmice, a od hrvatskih košarkaša su na teren istrčali Dario Šarić čiji su Phoenix Suns upisali treći poraz zaredom i Mario Hezonja od čijih su Portland Trail Blazersa bolji bili Milwaukee Bucks.

New Orleans Pelicans su u gostima nadigrali Phoenix Sunse sa 124-121, a Dario Šarić je opet imao slabu večer. U 16 minuta na terenu zabio je pet koševa, samo jedan pogodak iz igre iz pet pokušaja, te upisao pet skokova, jednu asistenciju i jednu ukradenu loptu.

Brandon Ingram je predvodio pobjedničku momčad sa 28 koševa, JJ Redick je dodao 26, a Jrue Holiday 23 uz devet asistencija.

Kod Phoenixa najbolji je bio Kelly Oubre Jr. sa 25 ubačaja i šest skokova, a Devin Booker je utakmicu završio sa 19 koševa i sedam asistencija.

Milwaukee Bucks su kod kuće sa 137-129 bili bolji od Portland Trail Blazersa, a najzaslužniji za pobjedu domaće momčadi bio je još jednom Giannis Antetokounmpo s drugim triple-doubleom ove sezone. On je utakmicu završio sa 24 poena, 19 skokova i 15 asistencija. Eric Bledsoe je bio najbolji strijelac Milwaukeeja sa 30 koševa.

Trail Blazerse, koji su bili bez ozlijeđenog Damiana Lillarda, predvodio je CJ Collum sa 37 koševa, a Carmelo Anthony je u svojoj drugoj utakmici za Portland ubacio 18 koševa. Mario Hezonja je odigrao 10 minuta za Portland bez pogodaka s tek jednim skokom.

Linker
19. travanj 2024 11:01