Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports / Reuters
ZAGOLICALI NAVIJAČKU MAŠTU

TO BI BIO TANDEM IZ SNOVA Leonard i Durant žele zaigrati sljedeće sezone u istoj momčadi, a postoje samo dva kluba u kojima se to može dogoditi

Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 29. lipanj 2019. 22:39

Kevin Durant i Kawhi Leonard žele sljedeću sezonu provesti u istoj momčadi. Tako barem piše Adrian Wojnarowski, nedvojbeno najupućeniji novinar kada je NBA liga u pitanju.

Wojnarowski naglašava da su njihovi menadžeri već dobili nalog da rade u tom smjeru, što bi značilo da samo dvije momčadi imaju pravo nadati se njihovu potpisu. Jedna su LA Clippersi, a druga New York Knicksi.

Leonard je najavio sastanke s Lakersima, Clippersima, Knicksima i Raptorsima, kojima je obećao i posljednji sastanak. Durant, pak, čeka razgovore s Clippersima, Knicksima, Netsima i Warriorsima, koji mu jedini mogu ponuditi petogodišnji ugovor.

No, ako je Wojnarowski u pravu, a jako često jest, Clippersi ili Knicksi će u sljedećoj sezoni biti jači za tandem Durant - Leonard. Doduše, možda je bolje reći za dvije sezone, jer Durant će teško zaigrati u sljedećoj zbog ozljede Ahilove tetive.

Linker
20. travanj 2024 08:10