Brace Hemmelgarn-USA TODAY Sports / Reuters
NBA LIGA

TRENER DAO ŠARIĆU PRILIKU OD PRVE MINUTE I OVAJ ODMAH POKAZAO ŠTO SVE ZNA Hrvat odigrao najbolju utakmicu otako je stigao u novi klub

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. prosinac 2018. 09:29

Phoenix Sunsi neočekivano su stigli do tek šeste pobjede u 30. utakmici sezone nakon što su na vlastitom parketu bili bolji od Minnesote Timberwolvesa s 107:99.

Otkako je napustio 76'erse Dario Šarić nije bio starter u novom klubu, ali ovog puta trener mu je dao povjerenje od prve minute koju je hrvatski reprezentativac iskoristio odigravši svoju najbolju utakmicu u dresu Minnesote.

Hrvat je ostvario double-double, upisao 15 poena uz 11 skokova. Dobra utakmica Darija Šarića ipak nije spasila Minnesotu od poraza te su Wolvesi tako ubilježili četvrti poraz u nizu u četvrtoj gostujućoj utakmici.

U redovima Sunsa briljirao je Devin Booker koji je u svojoj povratnikoj utakmici u 35 minuta provedenih na parketu ubacio 28 poena i pritom ubilježio sedam skokova uz jednak broj asistencija.

Kada je Šarić u pitanju, bez obzira što nije do sada bio staretr u momčadi Minnesote, Hrvat ipak dobiva solidnu minutažu, oko 30 minuta u prosjeku, dok mu onaj u postignutim koševima iznosi oko 15.3 poena po utakmici.

Linker
24. travanj 2024 04:31