Screenshot: Twitter

PRVA REAKCIJA NAKON NALAZA

VIDEO: BOGDANOVIĆEV SUIGRAČ POZITIVAN NA KORONAVIRUS 'Gobert? Trebalo mi je vremena da se ohladim, a jedna je stvar najstrašnija spoznaja o virusu'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 16.03.2020. u 17:43

 • Donovan Mitchell, košarkaš Utah Jazza i suigrač našeg Bojana Bogdanovića, dao je video intervju u emisiji Good Morning America i tako javnosti ponudio nove informacije vezane uz vlastito zdravstveno stanje.

  Naime, 23-godišnji Mitchell postao je u tom trenutku tek drugi NBA igrač pozitivan na koronavirus nakon Rudyja Goberta koji ga je, prema svemu sudeći, zarazio. Mitchell, koji se nalazi u kućnoj karanteni, kaže da je zapravo najstrašnija spoznaja da on uopće nema simptome koronavirus iako je na njega pozitivan.

  "Potpuno sam asimptomatičan. Da ne postoji javna spoznaja o problemu mogao bih komotno šetati ulicom i ne bih znao ništa o tome. To je najstrašnija spoznaja o virusu. Možete se osjećati dobro i biti dobro, a nositi virus", rekao je Mitchell.

   

  Otkrio je Mitchell i kako ga je uzrojao suigrač Rudy Gobert koji u početku cijeli problem oko koronavirusa nije shvaćao ozbiljno. Na press konferenciji namjerno je dirao mikrofone, a u svlačionici svoje suigrače i njihovu imovinu. Kasnije se javno ispričao zbog svoh 'neodgovornog ponašanja'.

  "Da budem iskren, trebalo mi je vremena da se ohladim. Pročitao sam što je rekao i čuo i drago mi je da mu je dobro. Drago mi je i da je meni dobro", dodao je Mitchell.

  Iz drugih medija