Screenshot

36 MU JE GODINA TEK

VIDEO: HARAO JE NBA PARKETIMA S VELIKIM LEBRONOM, DANAS IZGLEDA KAO KLOŠAR! Zvijezda američkog sporta dotakla dno života, pretukli su ga u Washingtonu

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 21.01.2020. u 09:15

 • Život ponekad zaista piše čudne priče. Tako je i kod sportaša, pa i onih najpoznatijih. Neimaština uzrokovana neurednim životom zna zahvatiti i njih, ma koliko novca u karijerama zaradili. Neki tako, narodski rečeno, propadnu, ali ovo je jedan malo teži slučaj.

  Radi se o Delonteu Westu, igraču koji ima gotovo 500 NBA-nastupa za četiri franšize. Najveći je trag ostavio u redovima Cleveland Cavaliersa gdje je igrao zajedno s LeBronom Jamesom. Tri je sezone bio i u redovima Boston Celticsa, a igrao je i za Seattle i Dallas.

  Otkako je sredinom 2015. godine prekinuo svoju profesionalnu karijeru, imao je, blago rečeno, problema s ponašanjem. Alkohol, tučnjave, droga... Ovoga ponedjeljka na Twitteru je izašao video u kojem se jasno vidi da je pretučen u Washingtonu.

  Košarkaška javnost zgražava se nad njegovom sudbinom, a još 2016. godine nakon njegovog povratka iz Kine krenule su kružiti priče da je siromašan i da po ulicama prosi za osnovne životne potrebe. Prošle je godine nakon jedne viralne fotografije na društvenim mrežama sličnog sadržaja jedna njegova rođakinja izjavila da West ima problema s psihičkim zdravljem.

   

  Tagovi
  Iz drugih medija