Screenshot
'ZNAM DA BOG NIKAD NE PRAVI GREŠKE'

VIDEO: POGLEDAJTE RIJETKO VIĐENU REAKCIJU ZVIJEZDE KOJA JE DIRNULA SVIJET Div mekog srca se slomio pred kamerama zbog tragične smrti koja potresa NBA

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2018. 13:24

Supruga trenera San Antonio Spursa Grega Popovicha Erin preminula je u srijedu u 67. godini nakon duge bolesti, objavila je ta momčad koja je u doigravanju NBA lige, a vijest je potresla sve u najjačoj ligi svijeta.

"Žalimo zbog gubitka Erin", izjavio je glavni direktor Spursa R.C. Buford."Ona je bila jaka žena, čudesna, ljubazna i inteligentna."

Iduću utakmicu doigravanja San Antonio igra u četvrtak protiv Golden Statea i ne zna se hoće li Gregg Popovich uopće biti na klupi, a legendarnom Popu, najstarijem treneru lige su nakon smrti supruge počele stizati poruke sućuti sa svih strana.

Poseban trenutak dogodio se nakon noćašnje utakmice Clevelanda i Indiane, kada je prva zvijezda NBA lige i jedan od najjačih košarkaša svijeta, LeBron James, u prijenosu uživo zamalo briznuo u plač na pitanje o Popovichu.

"Uh, čovječe... Veliki sam fan Popa, obožavam ga. To je tako velika tragedija. U mislima sam uz njega i njegovu obitelj, to su baš tužne vijesti... Bože... ", zavapio je LeBron, zadržavajući suze u izjavi nakon utakmice.

Potom se pribrao i poslao poruku Popovichu i svima u Spursima.

"NBA obitelj se drži zajedno. Kada se dogodi ovako nešto, sve drugo je po strani. Šaljem sve svoje molitve na nebesa. Znam da Bog nikada ne pravi greške... Ovo su užasne vijesti. Podrška Popu i svima u Spursima".

Apr 7, 2018; San Antonio, TX, USA; San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich gestures during the first half against the Portland Trail Blazers at AT&T Center. Mandatory Credit: Soobum Im-USA TODAY Sports
Soobum Im / USA TODAY Sports / Reuters
Gregg Popovich

I zvijezda Warriorsa, veliki Kevin Durant, također je izrazio sućut slavnom treneru.

"To je veće od igre, to je važnije od pobjede ili poraza. Jako sam žalostan zbog "Popa" i njegove obitelji".

Gregg Popovich (69) se oženio s Erin dok je bio pomoćni trener u American Air Force Academy, momčadi svoje bivše škole, između 1973. i 1979. Imaju dvoje djece i dvoje unučadi.

Linker
23. travanj 2024 17:54