Benny Sieu / USA Today Sports / Reuters
SHAQTIN A FOOL, BOJANE

VIDEO: 'PONASHAQ SE KAO BUDALA' Jedan od najvećih centara svih vremena ne može vjerovati koracima i duploj Bogdanovića, Babo mu odgovorio u svom stilu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. veljača 2017. 20:56

Jedan od najvećih svjetskih centara koji su se ikada 'loptali pod obručima' Shaquille O'Neal u svojoj je popularnoj emisiji 'Shaqtin a Fool' kao pobjednika u ovom dijelu sezone proglasio Bojana Bogdanovića.

Hrvatski reprezentativac, koji je upravo zamijenio Brooklyn Netse Washington Wizardsima, do nagrade je stigao mađioničarskim trikom 'zavaravanja sudaca'.

Naime, popularni Babo je u jednom napadu napravio 10 sitnih koraka, a onda napravio i duplu, a da suci nisu ni 'trepnuli.' donijelo mu je to nagradu u vrlo popularnoj emisiji, a Bogdanović se nakon svega čak i obratio Shaqu.

"Hvala ti na nagradi Shaq, ali bio je to moj odličan potez. Ti si se malo prebrojao, čovječe", poručio je Babo legendarnom Amerikancu koji će za deset dana napuniti 45 godina.

Shaq se nakon te 'opaske' ispričao Bogdanoviću i poručio da ga više neće nagrađivati. Sve to naravno uz pokušaj imitiranja njegovog naglaska što je izazvalo smijeh okupljenih u TV studiju.

Linker
19. travanj 2024 14:15