youtube
TKO TO TAMO SKAČE

VIDEO: SRPSKI DIV ODIGRAO SAMO 0.2 SEKUNDE, ALI I TO JE BILO DOVOLJNO DA POSTANE APSOLUTNI HIT Suigrači umirali od smijeha: Skači Bobane, skači...!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. siječanj 2017. 22:45

Odličnu utakmicu u NBA ligi odigrali su Portland i Detroit proteklog vikenda u kojoj su domaćini nakon čak dva produžetka odnijeli vrijednu pobjedu na domaćem terenu (125:124).

Reggie Jackson bio je najbolji pojedinac u slavljeničkoj momčadi koji je utrpao ukupno 31 poen uz tri asistencije i jedan skok. Ali, apsolutna 'zvijezda' večeri bio je srpski košarkaški reprezentativac Boban Marjanović.

Naime, ovaj 222 cenimetara visoki div iz Zaječara u igri je proveo ukupno dvije desetinke sekunde i jedini posao bio mu je omesti izvođenje auta gostiju iz Portlanda. Marjanović je stao uz aut-liniju, a potom je i na sugestiju svojih suigrača na klupi krenuo mahati rukama kako bi protivničkom igraču bilo što teže vratiti loptu u igru.


Pistons Players Show Boban Marjanovic How to...

Sve bi to bilo u redu da Boban nije krenuo bjesomučno skakati dosta ranije i mahati rukama što je izazvalo opći smijeh na klupi Detroita, a kasnije je postao i pravi hit na internetu.

Valja napomenuti kako je Boban Marjanović potpisao s Detroitom na tri godine u vrijednosti od 21 milijun dolara. POGLEDAJTE VIDEO!

Linker
20. travanj 2024 00:21