Screenshot: Philadelphia 76ers
'TREBA GA SPREMITI U BOCU...'

VIDEO: SVAKA ČAST, MAJSTORE Dariju Šariću se naklonili svi u klubu, a trener bi ga 'zaštitio patentom': 'Momčad ga obožava! Taj njegov loš engleski..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. siječanj 2018. 11:31

Odlične igre hrvatskog reprezentativca Darija Šarića u prosincu nisu ostale nezapažene. Njegov klub Philadelphia 76ers proglasio ga je najboljim igračem proteklog mjeseca

Šarić je u prosincu prosječno zabijao 17,3 koševa, te imao 7,9 skokova i 3,9 asistencije uz šut za tricu od 38,8 posto.

Navijači i suigrači ga obožavaju, trener ga hvali, a sam Dario tvrdi kako 'ne zna zašto igra tako dobro'.

"Momčad ga obožava! Uz taj njegov loš engleski i veliko srce ide i velika simpatija svih nas prema Dariju, ali i poštovanje", poručio je trener Brett Brown nakon Darijevih 'plus 20' u zadnje tri utakmice.

"Ne znam zašto posljednje vrijeme igram dobro, jako teško mi je to reći", rekao je nakon Dario nakon rušenja San Antonio Spursa.

"Uvijek govorim da se u životu nekad otvori, a ponekad ne. Puno sam radio tijekom svoje prve sezone, isto i u ovoj. Sve što trebam je ostati fokusiran, vjerovati u sebe i ono što radim na terenu".

A Šarić radi puno dobrih stvari, ne samo na terenu.

"Valjalo bi otkriti zbog čega je u ovako dobroj formi, to spremiti u bocu, prodati te se obogatiti", kaže trener Brown, a riječi hvale ima i suigrač Ben Simmons.

"Sjajan je igrač, zna igrati na pravi način. Pogađa šutove, ali još veća je kvaliteta da zna kad treba šutnuti. Od početka sezone igra dobro, a u posljednje vrijeme fantastično", rekao je Australac, koji je protiv San Antonija odigrao još jednu u nizu utakmica s kojima “cementira” kandidaturu za rookieja godine.

Linker
20. travanj 2024 11:33