Basketball.hr
EKSKLUZIVNO ZA BASKETBALL.HR

PROSLAVLJENI KOŠARKAŠKI TRENER SERGIO SCARIOLO OTKRIO HRVATSKE KORIJENE I PORUČIO 'Dražen je je bio čaroban igrač'

Piše: Basketball .hrObjavljeno: 06. prosinac 2017. 12:16

Slavni trener španjolske košarkaške reprezentacije Sergio Scariolo dao je ekskluzivni intervju za hrvatski košarkaški portal Basketball.hr.

Novinarki Fani Stipković koja posljednjih godina živi i radi u Madridu, otkrio je brojne zanimljivosti. Osvajač tri Europska prvenstva, španjolskog kupa i prvenstva te brojnih drugih medalja, obiteljske korijene vuče upravo iz najkošarkaškijeg grada na svijetu Zadra.

"Dražen Petrović jedan je od najboljih košarkaša u povijesti. Samo sam dva puta u životu vidio da neki košarkaš individualno toliko dominira. Sjećam se utakmice finala u Novom Sadu između Cibone i Scavolini Pesaro u kojoj me oduševio. Jednostavno je bio čaroban igrač!" – izjavio je slavni Talijan Scariolo.

Aktualni trener španjolske košarkaške reprezentacije, s kojom je 2015. godine posljednji put osvojio Europsko prvenstvo, otkrio je kako je najveseliji u španjolskoj reprezentaciji Sergio Llull. Također je naglasio da ga ne impresioniraju životni stilovi pojedinih današnjih bogatih sportaša koji raskalašenim životom nisu najbolji uzor mladima.

Novinarka Fani Stipković ekskluzivno za Basketball.hr u idućim će mjesecima donositi prave košarkaške poslastice. Pred objektiv će dovesti brojne zanimljive svjetske igrače, trenere, ali i osobe iz košarkaškog svijeta koje rijetko imamo priliku vidjeti. Upravo se Basketball.hr posljednjih mjeseci u Hrvatskoj i regiji etablirao kao najbolje mjesto za sve vijesti iz svijeta Hrvatske i svjetske košarke.

Linker
24. travanj 2024 07:26