Siroki Brijeg, 11.5.2019.
Siroki - OKK Sloboda
Goran Filipovic vs. Haris Dedajic
Snimio: Miljenko Karacic
Miljenko Karacic

PROBLEMI POD TORNJEM

PRVO IM JE ZADAR UZEO IGRAČA PRED NOSOM, A SADA JE I SPLIĆANIN ODLUČIO OSTATI U STAROM JATU Iako se obećao Vukovima, Filipović potpisao za Široki

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 23.08.2019. u 09:42

 • Gotovo je kraj kolovoza, a Cibona nema potpisane nositelje. Niti playmakera, jer Sabeckis je to možda, tek treba vidjeti, Bilinovac tu samo može pomoći.

  Dobra vijest srijede, nakon što je postalo jasno da Quincy Miller neće ostati u Ciboni, bila je dogovoren dolazak Gorana Filipovića, koji je trebao popuniti poziciju playa za sljedeću sezonu. No, u četvrtak predvečer, na svojim službenim stranicama Široki, momčad za koju je Filipović igrao i lani, obavila je da će ovaj Splićanin i sljedeće sezone nositi boje kluba iz Hercegovine.

  U Ciboni su, malo je to reći, ostali zatečeni. Trener Ivan Velić kaže:

  - Meni je nepojmljivo da se ovako nešto dogodilo, jer sam osobno razgovarao i igračem i s njegovim agentom i tu je pao dogovor, ostalo je samo riješiti tehnikalije. To su klasična "hrvatska posla" - bio je utučen Velić.

  Prije nego li se Cibona okrenula Filipoviću, Zadar im je ispred nosa oteo Martina Junakovića, treba i to dodati.

  Cibona se sada okreće drugim opcijama, po svemu sudeći onaj novac kojega su bili spremni potrošiti za Millera i neko pojačanje na poziciji dva, sada će otići za jednog igrača, koji bi mogao igrati obje bekovske pozicije. I vaditi Cibonu iz bunara. Naime, gotovo je kraj kolovoza, a Cibona nema potpisane nositelje. Niti playmakera, jer Sabeckis je to možda, tek treba vidjeti, Bilinovac tu samo može pomoći...

  Iz drugih medija