CROPIX
NOVI PLAY POD TORNJEM

SADA TREBA RASKINUTI UGOVOR S LITAVCEM UZ ŠTO MANJE ŠTETE Cibona dovela bivšeg razigravača Cedevite i našla se u nesvakidašnjem problemu

Toni Katić i trener Cibone Ivan Velić već su surađivali kad je Velić bio trener Širokog, a dolazak Katića trebao bi pomoći na lopti.
Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 15. listopad 2019. 11:30

Nakon nadmudrivanja s obje strane, napokon se dogodio brak koji će trajati do kraja sezone, između Tonija Katića, lanjskog playa Cedevite i povremenog reprezentativca, te Cibone.

Katić je u ponedjeljak stigao među Vukove, a na izlaznim vratima je veliki promašaj Vukova, Litavac Donatas Sabeckis koji je, kad je dolazio, trebao biti čovjek oko kojega će se puno toga graditi pa je potpisao ugovor za ovu, s opcijom i za sljedeću sezonu. Sada isti taj ugovor treba raskinuti sa što je manje moguće štete...

Toni Katić i Ivan Velić već su surađivali kad je Velić bio trener Širokog, a dolazak Katića trebao bi pomoći na lopti, ali i Maticu Rebecu, koji će doći do više daha. Ukupno, dobar potez Vukova...

Suradnja iz Širokog

- Toni je igrač koji daje sigurnost i stabilnost. Da ga nisu pratile ozljede kroz karijeru zasigurno bi bio jedan od najboljih playeva Hrvatske - podvukao je Velić, a Katić je dodao:

- S Velićem sam jako dobro surađivao u Širokom, znam cijelu momčad i mislim da ću se stoga vrlo brzo uklopiti.

Cibona, pak, danas, nakon što je u nedjelju izgubila od Cedevita Olimpije u ABA ligi, ima za odraditi utakmicu trećeg kola HT Premijer lige. U goste će Dubravi Furnir, a Darko Krunić, trener momčadi iz istočnog dijela grada poručuje:

Malo smo umorni

- Svi smo presretni jer nam Cibona dolazi u goste nakon dugo godina. Siguran sam da nas Cibona neće podcijeniti, a mi ćemo pokušati pružiti što je moguće bolji otpor. Imamo u sljedeće dvije utakmice Cibonu, pa Zadar, a to je idealno da naši mladi igrači vide gdje su - kazao je Darko Krunić, koji je, osim u Dubravi i Zagrebu, tijekom svoje karijere igrao i za Cibonu i za Zadar.

Ivan Velić je o gostovanju u Dubravi rekao:

- Hvala domaćinu što je pristao odgoditi utakmicu zbog našeg zgusnutog rasporeda. Očekujem tešku utakmicu, jer iza nas je naporna utakmica u Ljubljani, a Dubrava će biti motivirana.

Roko Prkačin nada se novoj pobjedi:

- Igrali smo pokus uoči sezone u kojemu se Dubrava pokazala dobrim protivnikom. U gostima smo, malo smo umorni nakon Ljubljane i očekujem tvrdu utakmicu, a sigurno je da će trener rasporediti minute jer nas u petak i subotu čekaju dvije utakmice. Iako, ne očekujem ništa manje od pobjede.

Cibona će u petak dočekati FMP u sklopu trećeg kola ABA lige, a u subotu Split u okviru četvrtog kola HT Premijer lige.

Linker
20. travanj 2024 16:45