KK Cedevita

SLIJEDI DUG I MUKOTRPAN OPORAVAK

ŠOKANTNA OZLJEDA POTRESLA HRVATSKOG PRVAKA! MAJKA I SESTRA SVE PROMATRALE U SUZAMA 'Rekao je da će ga ovo samo ojačati'

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 04.04.2017. u 15:56

 • Marka Arapovića nakon rupture patelarnog ligamenta koljena čeka oporavak od minimalno šest mjeseci

  Prva dijagnoza, ona “narodna” bila je: otišlo mu je koljeno. I to su shvatili svi u dvorani kad je Marko Arapović odletio na pod u 28. minuti majstorice s Partizanom. Tata Franjo se brže s tribina spustio na parket no što se ikad kao igrač vratio u obranu, držao se za glavu, šok je bio golem.

  Dok su, pak, Marka iznosili s terena u svlačionicu, tribine su ga ispratile dugim pljeskom, u kojem se mogla osjetiti toplina, iskrena želja za što bržim oporavkom mladića kojeg čeka - odmah je bilo jasno - barem pola godine mukotrpnog oporavka od operacije.

  Marko Arapović
  Ronald Gorsic / Hanza Media / Hanza Media
   

  Dodaci iz Njemačke

  Potvrda toga je stigla nakon utakmice, a detaljniji izvještaj u ponedjeljak...

  Marko Arapović ima rupturu patelarnog ligamenta lijevog koljena što je jedna od najtežih sportskih ozljeda uopće. Čekamo detaljnu dijagnostiku kao i posebne operativne dodatke i lijekove iz Njemačke pa ćemo ga operirati u Traumatološkoj bolnici. Oporavak će trajati minimalno šest mjeseci”, objasnio je dr. Tomislav Cerovečki.

  U nedjelju je odlazak u bolnicu odgođen za nekih pola sata jer je Arapović izrazio želju da se vrati uz teren i barem kao navijač pomogne suigračima u završnici najvažnije utakmice sezone. Naravno, želja mu je ispunjena, a nekoliko metara dalje su mama Nataly-Suzan i sestra Matea sve to gledale u suzama.

  Podrške neće faliti

  Ali zato se Marko slatko smijao kad je Cedevita počela slaviti pobjedu, pogotovo kad su ga nakon utakmice okružili suigrači.

  - Mami je odmah navečer rekao da će ga ovo samo ojačati - prenosi tata Franjo.

  Snage i podrške mu ne bi trebalo nedostajati, a baš to je ono što će Marku Arapoviću biti najpotrebnije nakon operacije kad 20-godišnji Zagrepčanin krene u mukotrpan proces povratka u čiji uspjeh nitko ne treba sumnjati...

  Iz drugih medija