Zeljko Hajdinjak / CROPIX
PRIPREME POČINJU 6. KOLOVOZA

SPLITSKI ŽUTI ŽELE ZADRŽATI KOSTUR PROŠLOGODIŠNJE MOMČADI Svim silama žele zadržati jedinog reprezentativca i dva Amerikanca

U kontekstu pojačanja spominje se Darko Bajo koji je prošle sezone bio član Cedevite.
Piše: Davor BurazinObjavljeno: 31. srpanj 2019. 14:35

Još je mirno na Gripama, prvi trening zakazan je za 6. kolovoza, a dotad bi se više-manje mogla znati momčad s kojom će trener Ante Grgurević krenuti u novu sezonu. U odnosu na lanjski sastav, više nema Maura Veljačića, dok su ugovori istekli Pavlu Marčinkoviću, Josipu Jukiću, Mikeu Cobbinsu, Jamelu Morrisu

Jasna je želja Splita za ostankom Marčinkovića, jedinog reprezentativca i najboljeg igrača prošlosezonskog prvenstva Hrvatske. S njim se još vode razgovori, što će reći i da Marčinković još nije siguran gdje će nastaviti karijeru, iako su se proteklih mjeseci kao opcije spominjali Mornar iz Bara i matični Zadar.
Kao s Marčinkovićem, razgovara se i s Cobbinsom, postoji varijanta i za povratak Morrisa, jer je ostavio odličan dojam kao igrač i čovjek.

Maj Kovačević je potvrđen, on je kao i Morris ranije završio sezonu zbog ozljede, ali sada će biti spreman. Od novih igrača spominje se tek mogućnost dolaska Darka Baje, koji je lani nosio dres Cedevite.

Linker
19. travanj 2024 20:56