Serbia's Milos Teodosic celebrates after a scoring a three-point shot against France during their Basketball World Cup semi-final game in Madrid September 12, 2014. REUTERS/Sergio Perez (SPAIN - Tags: SPORT BASKETBALL)
Sergio Perez / REUTERS

UOČI SP-A U KINI

SRBIJA I KANADA Teodosić ispratio momčad u Kinu, Kanađani razbili Novi Zeland

AUTOR:
 • OBJAVLJENO:
 • 21.08.2019. u 10:16

 • Miloš Teodosić došao je ispratiti srpsku reprezentaciju na put u Kinu, s nogom u čizmi.

  - S nama ide Vladimir Lučić, koji se oporavio, a što se tiče Teodosića, stvari nisu tako dobre. Njegova noga je na posljednjem snimanju još uvijek u lošem stanju, tako da on ne putuje s nama i 99 posto neće igrati na SP - kazao je Saša Đorđević, izbornik Srbije.

  Uglavnom, kao što se očekivalo, 12 Srba za SP bit će: Stefan Jović, Vaso Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Vladimir Lučić, Marko Simonović, Nemanja Bjelica, Stefan Birčević, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović i Miroslav Raduljica.

  Vrlo visoka postava, nitko nema ispod 195 cm, samo su trojica (Micić, Jović i Bogdanović ispod dva metra).

  S druge strane, Kanada je na pokusu, igranom u Sydneyju, ponizila Novi Zeland, svladavši ga sa 122:88. Aaron Best ubacio je 20 poena, uz pet skokova i tri asista, Andrew Nembhard dodao je 17 poena, četiri asista i tri skoka, dok je Oshae Brissett ubacio 16 poena i uhvatio sedam skokova. Kod Novog Zelanda je Tai Webster stavio 19 poena, uz sedam skokova, dok su Ron Loe i Isaac Fotu dodali po 17 poena.

  Iz drugih medija