Mike DiNovo / USA TODAY Sports / Reuters
DOBRO JE PROŠAO

STEPHEN CURRY SUDJELOVAO U LANČANOM SUDARU, ALI JE IMAO SREĆE Skroman učinak Šarića u slavlju Timberwolvesa

Piše: HinaObjavljeno: 23. studeni 2018. 23:15

Dvostruki najkorisniji igrač američke profesionalne košarkaške NBA lige i trostruki prvak s Golden State Warriorsima Stephen Curry sudjelovao je u lančanom sudaru u petak ujutro u Oaklandu, no prošao je bez ozljeda.

Curryjev automobil je dva puta udaren, prvo ga je pogodio neoprezni vozač koji se uključivao na glavnu prometnicu, a zatim i vozilo koje se kretalo iza njega.

Curry ne igra od 8. studenoga zbog ozljede prepona te je dosada propustio sedam utakmica zaredom, a Warriorsi su objavili kako neće igrati niti protiv Portlanda u petak te Sacramenta u nedjelju.

"Prošao je bez ozljeda. On samo želi što prije se oporaviti od ozljede prepona", izjavio je Curryjev otac Del.

Skroman učinak Šarića

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić imao je skroman učinak u 112-102 pobjedi Minnesota Timberwolvesa na gostovanju kod Brooklyn Netsa u susretu NBA lige igranom u petak, on je za 16 minuta provedenih na terenu postigao tri poena (šut za dva 1-2, trica 0-2, slobodna bacanja 1-1) uz dva skoka i jednu asistenciju.

Wolvese je do osme pobjede u 19. ovosezonskom nastupu predvodio Derrick Rose sa 25 ubačaja, Taj Gibson je dodao 16 uz 11 skokova, dok su Joe Harris i Spencer Dinwiddie sa po 18 pogodaka bili najefikasniji kod Netsa koji su pali na omjer 8-12.

Linker
24. travanj 2024 03:03