Eduardo Candel Reviejo
ODLIČNE VIJESTI

STIGLA ZAMJENA ZA WUNDERKINDA, CIBONA IPAK DOBILA VELIKO POJAČANJE Žorić potpisao s Vukovima, pod Tornjem do kraja sezone

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 06. siječanj 2017. 15:51

Iako se činilo nemogućim, iako je i Damir Mulaomerović dobio informaciju da Cibona nema novac za plaćanje odštete Betisu za Luku Žorića, a radilo se o prozaičnih 25.000 eura, barem ako govorimo o ozbiljnom klubu, stvari su se promijenile posljednjih dana.

Naime, u četvrtak su ponovo uspostavljeni kontakti kluba i Luke Žorića, a negdašnji hrvatski reprezentativac stavio je u popodnevnim satima potpis na ugovor s Cibonom i bit će pod Tornjem do konca sezone.

Cibona pri tome - a tu je Žorić bio maksimalno galantan prema klubu koji ionako smatra svojim - neće plaćati Žorića ništa do srpnja kad bi trebao stići novac od NBA odštete za Antu Žižića, pa će račun Vukova biti bogatiji.

Eduardo Candel Reviejo

Klub loše tempirao

Žorić je, k tome, bio maksimalno fer u cijeni prema Ciboni, njegov ugovor spada u red prosječnih, čak i u ovoj, recesijskoj sezoni pod Tornjem.

Dolazak Žorića, koji bi trebao zaigrati već u nedjelju kontra MZT-a, pretvara Vukove u vrlo ozbiljnu momčad. Štoviše, ako Damir Mulaomerović pogodi kemiju s ovom momčadi, koja je sada spoj iskustva, kvalitete i mladosti, sezona, koja je bila na “aparatima”, mogla bi se do lipnja pretvoriti u sasvim novu priču.

S Lukom Žorićem će Cibona napadati u Hrvatskoj barem trofej u Kupu, a možda i sve lađe u ABA ligi koje vode prema doigravanju nisu potopljene s posljednja dva poraza (Mornar, Partizan), koja su stigla, na žalost, i iz razloga jer klub nije dobro tempirao Žižićev odlazak sa Žorićevim dolaskom.

Linker
19. travanj 2024 09:38