INSTAGRAM/CIBONA
TRAŽE SE POJAČANJA

U CIBONI UBRZANO SLAŽU NOVU GEOMETRIJU MOMČADI Stigao je Shane Gibson, a na putu je i malo poznati Hrvat koji je prije nekoliko dana oduševio Švicarce

Piše: Tvrtko PuljićObjavljeno: 25. kolovoz 2019. 11:41

Nakon što su shvatili da od Quincyja Millera neće biti ništa, pod Tornjem ubrzano slažu novu geometriju momčadi. U subotu je potpisan igrač koji bi Vukove trebao nositi u poenima, ali i u kreaciji igre. Odnosno, trebao bi biti prvi igrač nove sezone jer će puniti obje bekovske pozicije. Njegovo ime je Shane Gibson, ima 29 godina, visok je 188 cm, nije draftiran, do sada mu je Telekom Bonn bio najzvučniji klupski angažman, a pod Toranj stiže iz ciparskog AEK-a iz Larnace. Pod Tornjem su se uvelike raspitivali, a sve informacije koje su stigle govore da bi Gibson trebao biti - pojačanje.

- Radi se o kvalitetnom igraču koji nam može pomoći. Dobili smo jako dobre preporuke i nadam se da će se uklopiti u Cibonin sistem i biti pojačanje kakvo očekujem da bude. Čuo sam o njemu sve pozitivno od ljudi kojima vjerujem tako da nam stiže jedan sjajan košarkaš - rekao je Cibonin trener Ivan Velić.

Osim Gibsona, Cibona će dovesti još najmanje dva igrača. Prvi bi trebao biti Roberto Kovač, švicarski reprezentativac, a sprema se još jedan igrač, po mogućnosti domaći igrač, na pozicijama ispod koša.

Od onoga kako je to trebalo biti, usred priprema slaže se posve novi sustav.

Linker
20. travanj 2024 09:05