Zadar, 080816. Dvorana Kresimira Cosica. Prozivka i trening KK Zadra pod vodstvom trenera Ante Matulovica.
Na fotografiji: Jakov Vladovic, igrac KK Zadra.
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Miskovic / CROPIX / CROPIX

HT PREMIJER LIGA

U ŠIBENIK STIGAO JEDAN OD NAJBOLJIH ZADARSKIH RAZIGRAVAČA U POSLJEDNJEM DESETLJEĆU 'Nadam se da ćemo imati kvalitetnu suradnju i dobru sezonu'

AUTOR:
  • Davor Trutin

 • OBJAVLJENO:
 • 14.08.2019. u 10:10

 • Uz Vladovića je Šibenka već prije angažirala i centra Marija Primorca, dok su Vuko i Mileković produljili vjernost klubu, kao i kapetan Bašić.

  Šibenski košarkaški prvoligaš prema očekivanjima dobio je željeno pojačanje na poziciji playa. To je Jakov Vladović (36). Iskusni Zadranin nekadašnji je reprezentativac Hrvatske, a u karijeri je igrao za Zadar, Zagreb, Lokomotiv Rostov, Široki WWin, Krku, Union Olimpiju, Lietkabelis, Jazine Arbanasi, Hermes Analiticu i Cedevitu gdje je proveo prošlu sezonu.

  Osvajao je Adriatic ligu, naslove prvaka u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH, pet puta osvojio je hrvatski Kup, a jednom onaj u BiH. S hrvatskom je reprezentacijom na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. godine osvojio zlatnu medalju.

  - Nadam se da ćemo imati kvalitetnu suradnju i dobru sezonu - izjavio je kratko Zadranin za službenu stranicu kluba.

  Podsjetimo, uz Vladovića je Šibenka već prije angažirala i centra Marija Primorca, dok su Vuko i Mileković produljili vjernost klubu, kao i kapetan Bašić. S Baldekina, pak, u Pulu odlazi mladi Martin Klepo (19).

  Iz drugih medija