Jure Miskovic / CROPIX / CROPIX
HT PREMIJER LIGA

U ŠIBENIK STIGAO JEDAN OD NAJBOLJIH ZADARSKIH RAZIGRAVAČA U POSLJEDNJEM DESETLJEĆU 'Nadam se da ćemo imati kvalitetnu suradnju i dobru sezonu'

Uz Vladovića je Šibenka već prije angažirala i centra Marija Primorca, dok su Vuko i Mileković produljili vjernost klubu, kao i kapetan Bašić.
Piše: Davor TrutinObjavljeno: 14. kolovoz 2019. 12:10

Šibenski košarkaški prvoligaš prema očekivanjima dobio je željeno pojačanje na poziciji playa. To je Jakov Vladović (36). Iskusni Zadranin nekadašnji je reprezentativac Hrvatske, a u karijeri je igrao za Zadar, Zagreb, Lokomotiv Rostov, Široki WWin, Krku, Union Olimpiju, Lietkabelis, Jazine Arbanasi, Hermes Analiticu i Cedevitu gdje je proveo prošlu sezonu.

Osvajao je Adriatic ligu, naslove prvaka u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH, pet puta osvojio je hrvatski Kup, a jednom onaj u BiH. S hrvatskom je reprezentacijom na Mediteranskim igrama u Pescari 2009. godine osvojio zlatnu medalju.

- Nadam se da ćemo imati kvalitetnu suradnju i dobru sezonu - izjavio je kratko Zadranin za službenu stranicu kluba.

Podsjetimo, uz Vladovića je Šibenka već prije angažirala i centra Marija Primorca, dok su Vuko i Mileković produljili vjernost klubu, kao i kapetan Bašić. S Baldekina, pak, u Pulu odlazi mladi Martin Klepo (19).

Linker
24. travanj 2024 09:03