screenshot facebook
PUBLIKA NA NOGAMA

VIDEO: NEVJEROJATAN KOŠ SPLITSKOG NAVIJAČA VRIJEDAN 1200 ĆEVAPA I 120 LITARA PIVA ' Što ću sa svim? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, fešti...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 07. veljača 2019. 13:06

Po tko zna koji put ove sezone košarkaši Splita gube već dobivenu utakmicu. Protiv lidera Druge ABA lige Primorske vodili su 69:58 na 5:30 minuta do kraja, da bi izgubili košem Marinkovića u pretposljednjoj sekundi. Šiško je na polovici Splita izveo aut, a na Marinkoviću je ostao puno niži Kalajžić koji nije uspio blokirati njegovo pobjedničko polaganje.

Osim poraza Splita valja izdvojiti i zanimljivi detalj koji se dogodio u poluvremenu utakmice gdje je jedan navijač izazvao opće oduševljenje na tribinama Gripa.

Naime, nakon šest mjeseci nagradne igre, koja je započela s nagradom od 1000 ćevapčića i 100 litara piva za pogođeni šut s 'trice' na suprotni koš i 500 ćevapčića i 50 litara piva za ubačaj s centra (svaku utakmicu nagrada se povećavala), Petar Gavranić je postao sretni pobjednik i osvojio 1200 ćevapčića i 120 litara piva.

- Odlučio sam pokušati, nije sad da sam trenirao, ali evo uspjelo mi je. Što ću s tolikim ćevapima? Uh, slijedi mi nekoliko rođendana, bit će fešte, počastit ću sve prijatelje - rekao je Petar, a prenosi Dalmatinski portal.

Linker
21. travanj 2024 04:40