screenshot Twitter
VELIKO PRIZNANJE

VIDEO: VELIKE VIJESTI IZ SAD-A! LEGENDA HRVATSKE KOŠARKE U KUĆI SLAVNIH Dino Rađa u Hall of Fameu zajedno s Nashom, Kiddom i Allenom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 31. ožujak 2018. 21:23

Velike vijesti stižu iz SAD-a gdje je legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađan primljen u Kuću slavnih. Ovo je veliko priznanje za jednog od najvećih košarkaša s ovih prostora koji je u Hall of Fame ušao u konkurenciji internacionalaca odnosno našeg Tonija Kukoča, Vlade Divca (Srbija), Alda Ossola (Italija), Marcosa Leite (Brazil), Aplhonsa Forda (SAD), Tala Brodyja (Izrael), Jackyja Chazalona (Francuska) i Amauryja Pasosa (Brazil).

Rađa je tako postao četvrti Hrvat kojem je ovo pošlo za rukom nakon što je ranije ta čast pripala Draženu Petroviću (2002.) i Krešimiru Ćosiću (1996.) posthumno te Mirku Novoselu kao trenru 2007. godine.

Također valja istaknuti kako je Rađa primljen kao dio generacije 2018. u društvu velikana svjetske košarke kao što su Steve Nash, Jason Kidd, Grant Hill, Maurice Cheeks i drugi. Službena dodjela održat će se 7. rujna 2018. godine u Springfieldu.

Linker
23. travanj 2024 18:32