DUBAI, UNITED ARAB EMIRATES - DECEMBER 04: Designer and businessman Giorgio Armani attends a drinks reception on the eve of Modern Luxury atthe Park Hyatt Hotel on December 4, 2005 in Dubai, United Arab Emirates. Modern Luxury is the International Herald Tribune's major annual conference for leaders and key decision-makers in the worlds of fashion and luxury. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)
Chris Jackson Getty Images

POMAŽU I NAJBOGATIJI

ZAŠTITNI ZNAK ITALIJE RAZGALIO JE TAMOŠNJU JAVNOST! Poruka svima na prvoj crti bojišnice protiv koronavirusa: 'I ja sam nekada htio biti kao vi'

AUTOR:
  • Sportske novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 25.03.2020. u 08:03

 • Talijanska modna ikona i vlasnik košarkaškog kluba Olimpia Milano, Giorgio Armani poslao je poruku kojom je razveselio brojne zdravstvene djelatnike u Italiji. Zemlja naših prekomorskih susjeda najveće je svjetsko žarište pandemije koronavirusa u ovome trenutku, a Armani je putem klupskog Twitter-profila zahvalio svima onima koji stoje na prvoj liniji obrane od globalne pošasti.

  U svom otvorenom pismu naglasio je da je i sam kao mladić htio biti medicinski radnik te da je sanjao o karijeri u zdravstvu. Zemlju u kojoj ima preko 50 tisuća slučajeva zaraženih virusom već je pomogao s nešto više od milijun doniranih eura.

   

  - Raduje me kada vas vidim kako se borite protiv ove opake bolesti koja je zahvatila čitav svijet. Vjerujem da je taj osjećaj povezan s mojim željama iz mlađih dana, kada sam htio imati medicinsku karijeru. Svi u organizaciji Giorgio Armani bliski su s vama, od fizioterapeuta do medcinskih sestara, od praktikanata do specijalista. Osobno smo povezani - napisao je 85-godišnji Armani.

  Njegov je košarkaški klub bio prvak Europe tri puta, 1966., 1987. i 1988. godine bio prvak Europe.

  Iz drugih medija