Richard Mackson-USA TODAY Sports
SJAJNA PARTIJA

ZUBAC I CLIPPERSI OPET SJAJNI Razbili Warriorse u spektaklu od preko 260 koševa, a svoju minutažu sjajno je iskoristio i hrvatski centar

Tri utakmice odigrane su u noći sa četvrtka na petak, a u jednoj je briljirao i hrvatski centar Ivica Zubac...
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. listopad 2019. 11:02

Bila je to utakmica od preko 260 koševa, a svoju minutažu u susretu LA Clippersa i Golden State Warriorsa dobro je iskoristio i Ivica Zubac...

Samo tri utakmice vidjeli smo u noći sa četvrtka na petak. LA Clippersi su nakon gradskog rivala Lakersa skinuli i Golden State Warriorse i to na prilično brutalan način.

Momčad iz Los Angelsea slavila je na gostovanju 141-122, a hrvatski centar dobio je 18 minuta koje je - sjajno iskoristio. Jer zabio je 16 koševa, upisao je 10 skokova, a imao je i dvije blokade, te jednu asistenciju.

U prvoj utakmici dobio je 10 minuta i tad je zabio osam koševa, što ga dovodi na prosjek od oko koša po minuti nakon dvije arhivirane utakmice.

Atlanta je slavila u gostima kod Detroita 117:100, a najbolji igrač susreta bio je Trae Young, koji je upisao 38 poena, sedam skokova i devet asistencija.

Milwaukee je 117-111 slavio protiv Rocketsa. Giannis Antetokounmpo zabio je 30 poena, a uz to pridodao 13 skokova i 11 asistencija. Ključni igrač preokreta u posljednjoj četvrtini bio je Ersan Illyasova, koji je stavio nekoliko važnih koševa i uhvatio nekoliko ključnih lopti pod obručem.

Linker
24. travanj 2024 17:38