BRUNO VOKAL ZA STUDIO +

Ispovijest najboljeg mladog chefa u Hrvatskoj: ‘Znao sam ljude izbaciti iz kuhinje‘

Bruno Vokal, kuhar iz restorana Noel
 Marko Todorov/Cropix
‘Jedan Britanac na usavršavanju pokušao me napraviti budalom. Izvrijeđao me, vratio sam mu istom mjerom. Nije se više vratio!‘

Najčitaniji TV prilog u zemlji Studio dobio je mlađeg brata. Radi se o novom video show-u na Jutarnji.hr ''Studio +''.

Format je osmišljen prema svim najnovijim trendovima digitalnog svijeta, posebno kad je video sadržaj u pitanju. Fokusiran je na mlade i uspješne ljude iz svih sfera života. Blogeri, Chefovi, Gejmeri, Influenceri, mladi poslovni ljudi, svi oni fokus su ovog showa.

U prvoj epizodi ''Studio terapije'' ugostili smo najboljeg mladog Chefa, koji je zaposlen u restoranu ''Noel'' s jednom Michelinovom zvjezdicom, Brunu Vokala (26).

Vokal je dečko iz zagrebačke Dubrave, koji nam je ispričao sve tajne svoga posla, ali i kakav je privatno. U show nam se javila njegova djevojka Ivona, koja nam je vrlo iskreno prepričala kako su se upoznali, što rade u slobodno vrijeme, ali i je li teško opstati u vezi s osobom koja iz stana odlazi u 8 ujutro, a vraća se iza ponoći. Zajedno su tri godine, a već su imali i jedan veliki test svoje ljubavi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Osim Ivone u emisiju nam se javio i Brunin kolega iz kuhinje Antonio Obrovac, koji nam je odao neke poslovne tajne, kao što je atmosfera na radnom mjestu i suradnja s Brunom.

image
Bruno Vokal i Daniel Delale
Marko Todorov/Cropix

Chef Bruno svojedobno je bio na usavršavanju u Engleskoj, kako sam kaže, bilo mu je odlično no od tamo pamti i jedan mali incident.

''Jedan kolega pokušao me napraviti budalom'', rekao je. Što je bilo dalje otkriva u videu.

image
Bruno Vokal, kuhar iz restorana Noel
Marko Todorov/Cropix

Iz kuhinja u kojima je radio znalo se dogoditi da mora nekoga udaljiti s radnog mjesta, ispričao nam je kako pristupa problemima, ali i je li on nekada bio izbačen. Za sebe kaže da je bilo trenutaka kada je i on bio ''Bad boy'' u kuhinji, no u showu dodatno pojašnjava na koji način i je li mu danas žao.

Ne propustite prvu epizodu ''Studio+'' showa, jer Bruno je živi dokaz da kad nešto jako voliš i želiš to i dobiješ. ''Terapija'' ima i svoju gljivu spasilicu, naime sugovornik može pritisnuti gljivu i preskočiti jedno pitanje.

POGLEDAJTE VIDEO:

U showu možete pokazati i svoje videe u rubrici ''Top video''. Ako snimate i montirate kao od šale, ekipa showa vas poziva da snimiti video i uploadate preko prijavnice, u kojoj ćete pronaći pravila ovog kreativnog natječaja i sve što bi vas moglo zanimati. Na kraju svakog izdanja donosimo i kratku priču sa snimanja naslovnice Studija.

image
Restoran Noel
Marko Miščević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 07:46