REUTERS
BIO BI TO STRAŠAN POSAO

AKO NEYMAR KOŠTA 222 MILIJUNA EURA ONDA JE LOGIČNO DA ON VRIJEDI DVOSTRUKO VIŠE City za 400 mil. eura dovodi jednog od najboljih svih vremena?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. listopad 2017. 17:17

Iako je prije tri mjeseca stigla vijest kako je Leo Messi produžio s Barcelonom do 2021. godine, izgleda kako Argentinac još uvijek nije službeno stavio svoj potpis na ugovor. Kako prenosi španjolski list As, Messi se još uvijek nije pojavio na svečanosti potpisivanja ugovora.

Podsjećamo, Messi je trebao potisati ugovor do 2021. godine koji mu je trebao garantirati oko 570.000 eura tjedne plaće. Bila bi riječ o apsolutnom rekordu gdje je Argentinac trebao zarađivati 31.2 milijuna eura godišnje.

Vidjevši kakva je situacija, u Manchester Cityju su ponovno zagrizli i obnovili svoj interes za dovođenjem Argentinca. U nekoliko su navrata Pep Guardiola i društvo s Etihada istaknuli kandidaturu za njegovim dovođenjem, ali sve je uglavnom ostalo na riječima. Kako prenosi španjolski As, bogati šeici su navodno spremni ponuditi čak 400 milijuna eura za jednog od najboljih nogometaša svih vremena.

Messi se već navodno raspitivao za uvjete u Cityju, a odnedavo i prati klub na svojem Instagram profilu. Messi je do sada s Barcelonom osvojio osam naslova prvaka, četiri Lige prvaka, pet 'Kupova kralja', sedam španjolskih superkupova, tri europska superkupa.

Linker
24. travanj 2024 14:57