Marko Pjaca
 Valerio Pennicino/Getty Images
ČETVRTFINALE TALIJANSKOG KUPA

ALLEGRI UOČI VELIKOG DERBIJA HVALI HRVATSKI DUO 'Pjaca je predodređen za velike stvari, a Mario je pokazao da može sve u sredini'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. siječanj 2017. 15:34

Talijanski kup već u četvrtfinalu donosi pravu poslasticu. Juventus dočekuje Milan, a susret je najavio trener 'stare dame' Massimiliano Allegri.

Bit će to treći sraz ova dva velikana ove sezone nakon jednog u prvenstvu te onog za Superkup u Dohi, a talijanski se stručnjak dotaknuo i hrvatskih igrača.

"Pjaca će teško biti u prvih 11 protiv Milana, ali on impresivno napreduje iz dana u dan i ja sam uvjeren kako je pred njim velika karijera. On je predodređen za velike stvari, i mislim da najviše može pokazati na lijevom krilu. Mandžukića sam u nedjelju ubacio umjesto veznog igrača i Mario je svima pokazao da može napraviti sve u sredini terena", pojasnio je Allegri pa nastavio:

"Marchisio nije trenirao s momčadi, Bonucciju treba utakmica jer nije igrao dva mjeseca, a Lemina nije spreman za sutra. Još uvijek nisam potpuno odlučio kako ćemo zaigrati i u kojem točno sustavu. Momčadi se ne mijenjaju iz tjedna u tjedan, ali vidjet ćemo. Sezona je duga, a najbolji će slaviti tek u svibnju. Mi želimo treći naslov u nizu u Kupu jer to nitko nije uspio napraviti."


Marko Pjaca crazy dribbling skill Fiorentina...

Linker
24. travanj 2024 11:46