Nathan Stirk/Getty Images
ŠEST UTAKMICA BEZ POBJEDE

BILIĆEVA MOMČAD JE DEFINITIVNO U KRIZI, HRVATSKI TRENER POŠTENO PRIZNAO NAKON NAJNOVIJEG POSRTAJA 'Trebaju nam pojačanja, ali nema vremena za kukanje'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. siječanj 2020. 13:29

West Bromwich Albion Slavena Bilića je definitivno u krizi. Sinoć je momčad bivšeg hrvatskog izbornika izgubila na domaćem terenu od pretposljednjeg Stokea s 1:0, a bila je to šesta uzastopna prvenstvena utakmica kako nisu uspjeli pobijediti.

I dalje su na vrhu ljestvice s bodom prednosti ispred Leedsa, ali trećeplasirani Fulham i četvrtoplasirani Brentford zaostaju 5, odnosno 6 bodova.

Govoreći nakon utakmice Bilić je pošteno priznao da njegovoj momčadi nedostaju pojačanja.

"Pokušavamo dovesti pojačanja i možemo se samo nadati da ćemo u tome uspjeti. Da, trebaju nam pojačanja, trebaju svakoj momčadi. Ako se dogodi, super. Ako ne, život ide dalje. Svakoj momčadi trebaju nova lica, posebice u ovakvoj situaciji, ali ne očekujem da će novi igrači promijeniti situaciju. Igrači koje imamo su ključ. Nema vremena za paniku i kukanje, ali isto tako nema vremena za reći 'imali smo loš dan u uredu'", rekao je Bilić.

Protiv Stokea je WBA imao puno prilika, dominaciju u posjedu lopte, ali lopta nije htjela u mrežu.

"Imali smo dominaciju u posjedu lopte, 16 udaraca, ali samo dva u okvir. To u biti pokazuje manjak kvalitete. Oslanjali smo se na ubacivanja i udarce s ruba kaznenog prostora, a to jednostavno nije bilo dovoljno dobro", dodao je hrvatski trener.

Povrh svega njegova je momčad ostala bez Gradyja Diangane koji je igru napustio već u trećoj minuti zbog ozljede zadnje lože.

"Ne znam što se dogodilo. Radi se u istoj nozi. Nismo forsirali njegov povratak i željeli smo se dovostruko osigurati.."

Linker
25. travanj 2024 15:33