Sergio Perez / REUTERS
PRENOSE ŠPANJOLCI

BIO BI TO TEŽAK UDARAC ZA ZIDANEA I 'KRALJEVSKI KLUB' Luka Modrić zbog ozljede propustio trening: Upitan i za Realovu utakmicu godine?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 20. veljača 2018. 15:39

Nogometaši Real Madrida intenzivno se pripremaju za zaostalu utakmicu španjolskog protiv Leganesa koja je na rasporedu u srijedu, ali u tom će susretu vrlo vjerojatno biti lišeni pomoći hrvatskog kapetana Luke Modrića koji nije odradio posljednji trening.

Veznjak Vatrenih i Reala propustio je i nedjelju utakmicu protiv Betisa (5:3), a obzirom na trenutačno stanje neće biti spreman niti za ogled protiv Leganesa.

- Osjetio je bol u bedernom mišiću, ali ne vjerujem da je nešto ozbiljno. Vjerujem u našu lječničku ekipu i kako će uskoro biti spreman - kazao je Zidane.

S druge strane upravo je Realova liječnika služba otkrila kako je Luki dijagnosticirana ozljeda biceps femorisa (zadnja loža), a takva ozlijeda može potrajati danima, ali i tjednima, sve ovisi o itenzitetu, prenose mediji u Španjolskoj.

Dok bi Leganes trebao biti prilično lagan zadatak za 'kraljeve' ubrzo slijedi i uzvratna utakmica Lige prvaka protiv PSG-a gdje će Modrić biti potreban Zidaneu, a hoće li biti spreman, ostaje za vidjeti.

Linker
24. travanj 2024 22:16