Vladimir Dugandžić / CROPIX / Vladimir Dugandžić / CROPIX
IDE GA KAO NIKAD

BIVŠI NAPADAČ HAJDUKA IGRA NOGOMET KARIJERE Na Poljudu su ga se 'odrekli' za 150 tisuća eura, a sada je postao najbolji strijelac kluba i čitave lige!

Tomislav Kiš sjajno igra u litavskoj ligi, zahvaljujući njemu Žalgiris je prvi je na tablici
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 18. rujan 2019. 10:09

Ako napišemo da Tomislav Kiš uživa u najboljih danima karijere, nećemo pogriješiti, jer taj 25-godišnjak trenutačno slavi svoj 18. gol u sezoni. A statistika mu je i više nego brutalna...

Bivši napadač Hajduka, zadnji put je dres "bijelih" nosio u sezoni 2015/16, zabio je čak 18 golova ove sezone, a koliko je dobro raspoložen govori podatak da je taj broj golova zabio u svega 21 utakmicu.

Možda litavska liga nije jaka kao hrvatska, ali sigurno može biti ponosan da je trenutačno najbolji strijelac kluba, ali i cijele lige. Prvi do njega udaljen je - šest golova.

Split, 230715.
Uzvratna utakmica 2. pretkola kvalifikacija za UEFA Europa ligu na stadionu na Poljudu.
NK Hajduk - FC Koper
Na fotografiji: Tomislav Kis.
Foto: Vladimir Dugandzic / CROPIX
Vladimir Dugandžić/ CROPIX / Cropix

Posljednja pobjeda upisana je protiv Panevežysa, a bilo je ukupno 5-0. Upravo je bivši napadač Hajduka zabio dva gola na toj utakmici.

Obzirom na njegovu formu čini se da je upravo Kiš razlog zašto je Žalgiris na prvom mjestu, Tomislav je u sjajnoj formi.

Screenshot

Još je to jedan od igrača koji se nisu "snašli" na Poljudu, pa je za 150.000 eura prodan u Belgiju (KV Kortrijk), a nakon toga je preko Soligorska i Dugopolja konačno dočekao klub gdje je pokazao svoj kapacitet.

U Žalgirisu je od siječnja 2019. godine.

Linker
24. travanj 2024 05:55