Getty Images

Dietmar Hamann

ZNA ŠTO GOVORI

BIVŠI NOGOMETAŠ BAYERNA I LIVERPOOLA VIDI LEGENDARNOG KAPETANA VATRENIH KAO BUDUĆEG TRENERA BAVARACA 'On bi mogao biti pravi čovjek za ovaj posao'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 13.02.2018. u 08:09

 • Dietmar Hamann nekoć je bio vrlo dobar nogometaš, osvajao je naslove s Bayernom i Liverpoolom. Nakon igračke karijere okušao se u trenerskim vodama, no to nije dugo potrajalo.

  Sada je pak vrlo ugledan komentator na Sky televiziji. Osvrnuo se 44-godišnjak, između ostalog, i na trenersko pitanje u Bayernu nakon završetka ove sezone.

  - Znam da oni žele ostaviti Heynckesa još jednu sezonu, ali ako sam Hoeness kaže da su za to šanse manje od deset posto, onda trebaju reagirati. Uzak je krug kandidata, Klopp se u Liverpoolu predobro osjeća da bi se vraćao u Njemačku, Hasenhüttl ne prakticira igru s velikim posjedom, Tuchela jedva da ljudi i spominju. Možda je baš Niko Kovač idealan za ovaj posao. Odveo je Hrvatsku 2014. na Svjetsko prvenstvo, Eintracht je od momčadi s dna doveo u gornju trećinu ljestvice, mogao bi biti pravi čovjek za ovaj posao - smatra Hamann.

  Soccer Football - Bundesliga - Hertha BSC vs Eintracht Frankfurt - Olympiastadion, Berlin, Germany - December 3, 2017 Eintracht Frankfurt coach Niko Kovac before the match REUTERS/Axel Schmidt DFL RULES TO LIMIT THE ONLINE USAGE DURING MATCH TIME TO 15 PICTURES PER GAME. IMAGE SEQUENCES TO SIMULATE VIDEO IS NOT ALLOWED AT ANY TIME. FOR FURTHER QUERIES PLEASE CONTACT DFL DIRECTLY AT + 49 69 650050
  REUTERS/Axel Schmidt
   

  Iz drugih medija