Fred Lee / Getty Images
PORUKA JE JASNA

BIVŠI TALIJANSKI REPREZENTATIVAC BEZ PARDONA PROZVAO JUVENTUS ZBOG - MANDŽUKIĆA Jednostavno mu nije jasno: 'Pogriješili su, to se mora naglasiti!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. ožujak 2020. 15:16

Odluka Juventusa da se odrekne Marija Mandžukića i dalje je nejasna brojnim navijačima 'Stare dame', ali i ne samo njima.

Francesco 'Ciccio' Graziani, bivši talijanski reprezentativac i današnji trener, istaknuo je kako mu takva odluka nikako nije jasna.

"Zašto se Juve odrekao Mandžukića? To se mora naglasiti. Ne znam tko je kriv za takvu odluku, ali pogriješili su. Postoji konfuzija u ovoj momčadi", rekao je Graziani, strijelac 23 gola za 'Azzurre' u 64 nastupa, za Sportmediaset.

Mandžukić je za Juventus igrao od 2015. godine, a napustio je Torino 24. prosinca prošle godine i potpisao za Al-Duhail nakon što mu je novi trener Maurizio Sarri poručio da na njega ne računa.

Hrvatski 33-godišnji napadač bio je prisiljen na odlazak iz Torina, a kako se ove sezone Juventus muči, kako u talijanskom prvenstvu, tako i Ligi prvaka (poraz od Lyona 1:0 u prvoj utakmici osmine finala, op.a.) mnogi analiziraju poteze klupske vrhuške i pitaju se gdje se pogriješilo...

Linker
23. travanj 2024 11:57