REUTERS/Kim Kyung-Hoon / REUTERS
POČETAK ZA ZABORAV

BIVŠI TRENER DINAMA OSTAO U TOTALNOM ŠOKU U SVOM DEBIJU NA KLUPI 'Ovo je velik klub, ali situacija je puno gora nego što sam mislio'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. listopad 2018. 12:58

Vahid Halilhodžić doživio je mali šok u svojem debiju na klupi francuskog prvoligaša Nantesa nakon što su 'kanarinci' u gostima kod Bordeauxa poraženi sa sigurnih 3:0. Valja istaknuti kako su domaćini već nakon prvih sedam minuta utakmice vodili 2:0.

Halilhodžiću se nije svidjelo kako je momčad reagirala, pa je novinarima na press konferenciji objasnio kako gleda na čitavu situaciju.

- Ova prva utakmica za mene je bila šok. Kad nakon prvih sedam minuta gubite 2:0 teško je nakon toga bilo što reći, imamo puno posla. Htio sam da odmah na početku napravimo pritisak, ali nije uspjelo, to drugim riječima znači da sam napravio lošu pripremu.

FILE PHOTO: Soccer Football - International Friendly - Brazil vs Japan - Stade Pierre-Mauroy, Lille, France - November 10, 2017   Japan coach Vahid Halilhodzic    REUTERS/Yves Herman/File Photo
REUTERS/Yves Herman/File Photo

Govorio je Vaha o nekim starim vremenima u klubu, ali i o aktualnom stanju.

- Ovaj klub je institucija. U moje vrijeme imali smo igrače koji su bili klasa i klub je uvijek bio u samom vrhu. Pokušat ćemo ispraviti neke stvari, ali situacija je puno složenija nego što sam mislio, ali ne bojim se, samo sam tužan. Što će se dogoditi to ne znam, ali treba nam podrška navijača - rekao je Vaha. Tu sam kako bi pomogao, imam dug prema ovom klubu. Pokušat ću vratiti taj moral, želju i ponos. Ako nemate sportski ponos, onda to nije moguće.

Linker
20. travanj 2024 13:02