JEONJU, SOUTH KOREA - SEPTEMBER 10: Hrvoje Milic of Croatia compete for the ball with Lee Chung-Yong of South Korea during the international friendly match between South Korea and Croatia at the Jeonju World Cup Stadium on September 10, 2013 in Jeonju, South Korea. (Photo by Chung Sung-Jun/Getty Images)
Getty Images

SPAS U ZADNJI ČAS

BIVŠI VATRENI NAPOKON NAŠAO NOVI KLUB Dvije godine nije igrao prvoligaški nogomet, a sad će ga voditi nekadašnji trener Intera

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 19.08.2019. u 22:32

 • Hrvoje Milić je našao novi klub. Kao što se to spominjalo prethodnih dana, bivši lijevi bek Hajduka i hrvatske reprezentacije potpisao je dvogodišnji ugovor s iranskim prvoligašem Esteghlalom kojeg vodi Andrea Stramaccioni, talijanski trener kojem je najveći uspjeh karijere bilo vođenje Intera.

  Milićev posljednji klub bio je talijanski drugoligaš Crotone za kojeg je prošle sezone odigrao 9 utakmica, a zadnji put je prvoligaški nogomet igrao prije dvije godine, kada je za Olympiacos odigrao nekoliko utakmica u grčkom prvenstvu. Ubrzo je nakon toga ispao iz konkurencije za Grke, a u Napoliju, za koji je potpisao u veljači 2018., nije odigrao niti jednu utakmicu.

  Ovaj 30-godišnji Osječanin je iz rodnog grada kao tinejdžer otišao u Hajduk gdje je počeo seniorsku karijeru. Uslijedili su švedski Djurgarden, Istra, ruski Rostov i povratak u Hajduk prije nego je u ljeto 2016. otišao u Fiorentinu iz koje je ostvario transfer u Olympiacos. Za reprezentaciju Hrvatske upisao je 6 nastupa.

  Iz drugih medija