Martin Rose/Bongarts/Getty Images
SADA SE ZNA

BIZARNA SCENA S KOVAČEM POTKRAJ POLUFINALA KUPA ZAINTRIGIRALA NIJEMCE Hrvatski trener objasnio situaciju koja je mnoge podsjetila na 'slučaj Mourinho'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. travanj 2019. 18:59

U sinoćnjoj polufinalnoj utakmici DFB Pokala između Werdera i Bayerna u Bremenu viđena je bizarna scena potkraj susreta.

Naime, tada je došlo do fizičkog kontakta između Bayernovog trenera Nike Kovača i klupskog liječnika Hans Wilhem Müller-Wolhlfahrta. Kovač je zgrabio klupskog liječnika, a nakon susreta objasnio je za Sport Bild 'incidentnu' situaciju. Sa strane se činilo kao da je došlo do svađe između spomenutog dvojca.

"Ma nije to uopće bila svađa, već sam htio zaustaviti liječnika da ukaže pomoć Javieru Martinezu kako ne bi morao napustiti teren, pa da posljednje minute ne odigramo s desetoricom igrača na travnjaku", rekao je Kovač.

U trenutku kad je došlo do spomenute situacije Martinez je pao blizu sredine terena i logična je bila Kovačeva reakcija kako u toj situaciji nije želio ostati s desetoricom.

Mnoge je ova situacija podsjetila na 'slučaj Eve Caneiro' u Mourinhovom Chelseaju iz kolovoza 2015. godine. Tada je klupska liječnica u utakmici protiv Swanseaja željela ukazati pomoć Edenu Hazardu, na što je Mourinho izgubio živce i cijeli se slučaj eskalirao u aferu i priču koja je punila medijske stupce tjednima. Mourinho je tada nazvao reakciju liječnice 'impulzivnom i naivnom', rekavši kako uopće ne razumije igru.

Linker
25. travanj 2024 23:19