CROPIX
USUSRET SUPERKUPU

BJELICA U PROBLEMIMA UOČI OKRŠAJA ZA PRVI TROFEJ SEZONE Dinamo protiv Rijeke bez prvog stoperskog para, a upitan je i nastup još jednog važnog igrača

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 13. srpanj 2019. 00:31

Pred sutrašnju utakmicu Superkupa s Rijekom trener Nenad Bjelica ima podosta problema. Prvi jest svakako da neće moći računati na standardni stoperski par Theophile-Catherine - Dilaver. Za Dilavera se znalo da neće igrati, ali na treningu u četvrtak Theophile je osjetio bol u aduktoru, pa neće biti i njega. Neizvjestan je i nastup kapetana Ademija koji je propustio dva treninga. Od prije znamo da u planu za utakmicu nisu bili Šunjić i Moro koji su se kasnije priključili pripremama. Makar, Bjelica negdje razmišlja da možda ipak aktivira Šunjića...

Vidjet ćemo, dakle, u kakvom će sastavu danas Modri istrči protiv Rijeke.

- Znamo kako je prošlo finale Kupa protiv Rijeke, boli i danas taj poraz, ali Rijeka je bila bolja i zasluženo pobijedila, više ga je željela i zato danas igramo Superkup. Dobro smo se pripremili, nadamo se da ćemo to pokazati protiv Rijeke i da ćemo osvojiti taj prvi trofej - kazao je Bjelica.

Zagreb, 260519.
Stadion Maksimir.
Nogometna utakmica 36. kola Hrvatski Telekom Prve lige, 
GNK Dinamo -  Hajduk Split.
Na fotografiji: Nenad Bjelica.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Foto: Damir Krajac / CROPIX

U prijelaznom roku nije bilo puno promjena u Dinamovoj momčadi, zasad je došao samo Ivo Pinto, povratnik iz Norwicha, a otišao je Rrahmani. Niti Rijeka nije puno mijenjala roster momčadi u odnosu na prošlu sezonu.

- Nije bilo previše ulazaka ni izlazaka kod nas, a ni kod njih. Pogledali smo nekoliko utakmica Rijeke i nema puno razlike u odnosu na ono što su igrali lani. Vidjet ćemo kako će igrati protiv nas, hoće li to biti kao na pripremama ili drugačije, ali bit ćemo spremni. Želimo dobiti svaku utakmicu. Ova konkretno donosi trofej, stoga, krenuti u sezonu s pobjedom protiv našeg najvećeg rivala zadnjih godina bio bi dobar vjetar u leđa. Svi želimo pobjedu, vjerujemo da će momčad dati sve od sebe i pokazati da je bolja od Rijeke te zadržati prvi trofej sezone u Zagrebu - zaključio je Nenad Bjelica.

Linker
20. travanj 2024 01:18