REUTERS/Henry Romero
JASNA PORUKA DOMAĆINA

BRAZILSKI NAPADAČ ODGOVORIO NA 'PLAČ' MESSIJA I OSTATKA ARGENTINE 'Tko je u finalu? Nek' se žale do kraja svojih života'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. srpanj 2019. 12:22

Nogometaši Brazila izborili su finale Copa Americe nakon što su u noći s utorka na srijedu u Belo Horizonteu pobijedili rivale iz Argentine s 2:0.

Domaćini natjecanja slavili su zahvaljujući pogocima Gabriela Jesusa (19') i Roberta Firmina (71') te nastavili niz neporaženosti u okršajima s Argentinom koja ih nije na nekom većem natjecanju pobijedila još od 2005. godine.

Lionel Messi i društvo nisu bili zadovoljni suđenjem te su tražili dva jedanaesterca nakon prekršaja Alvesa i Arthura na Agueru i Otamendiju, ali ekvadorski sudac Roddy Zambrano samo je odmahnuo rukom na njihove zahtjeve.

Zambrano u tim situacijama nije tražio pomoć VAR-a, što je posebno razljutilo Messija koji je nakon utakmice bio žestok u izjavama optuživši suce da su se "valjda umorili od korištenja VAR-a".

Soccer Football - Copa America Brazil 2019 - Semi Final - Brazil v Argentina - Mineirao Stadium, Belo Horizonte, Brazil - July 2, 2019   Brazil's Richarlison celebrates winning the match with team mates  REUTERS/Luisa Gonzalez - RC1D85EB8FC0
REUTERS/Luisa Gonzalez

Sva ta događanja je kroz jasnu poruku Messiju i ostalim nezadovoljnim Argentincima komentirao je brazilski napadač Richarlison:

"Pustite ih neka pričaju. Tko je u finalu? Brazil! A oni nek' se žale do kraja svojih života", poručio je igrač Evertona.

Linker
25. travanj 2024 17:43