REUTERS/Michael Dalder
EKSPRESNA REAKCIJA

BAYERN KAZNIO ZVIJEZDU ZBOG ISTUPA I KRITIZIRANJA NIKE KOVAČA 'Zaista mi nije jasno zašto dolaze takvi komentari'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. kolovoz 2019. 10:35

'Slučaj Renato Sanches' dobio je svoj nastavak.

Portugalski nogometaš Bayerna otvoreno je kritizirao klupske čelnike i trenera Niku Kovača nakon 2:2 remija protiv Herthe na startu nove bundesligaške sezone, a takva poruka nije najbolje sjela ljudima u klubu.

"Nisu me pustili ovog ljeta, ali pet minuta igre kao sada nije mi dovoljno", rekao je Sanches poslije Herthe, ekspresno izjurivši iz svlačionice i poručivši da želi transfer.

Njemački mediji tvrde da je Bayern Sanchesa kaznio sa 10.000 eura, kao i da je održan sastanak s igračima na kojima im je dano do znanja da se ovakvi istupi više neće tolerirati.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group E - Benfica v Bayern Munich - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - September 19, 2018  Bayern Munich coach Niko Kovac with Renato Sanches at the end of the match   REUTERS/Pedro Nunes
REUTERS/Pedro Nunes

"Renato je igrao tri puta od početka sezone. Protiv Borussije su ga zamijenili, u DFB-pokalu je započeo, a nakon toga je protiv Herthe igrao pet minuta, ali je zamijenjen. Zato mi nije jasno zašto dolaze takvi komentari", komentirao je cijeli slučaj sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Upitan je Salihamidžić hoće li Sanches na kraju biti prodan.

"Ostavljamo sve opcije otvorenima do 2. rujna. Osim toga ne želim puno pričati više o tome", dodao je Salihamidžić.

Linker
18. travanj 2024 05:03