MUNICH, GERMANY - OCTOBER 07: (L-R) Karl-Heinz Rummenigge and Head coach Niko Kovac of Bayern Muenchen attend the Oktoberfest beer festival at Kaefer Wiesenschaenke tent at Theresienwiese on October 7, 2018 in Munich, Germany. (Photo by Pool / Bongarts / Getty Images)
Pool / Bongarts / Getty Images

Rummenigge i Kovač

LEGENDA KLUBA PROGOVORILA

DIREKTOR BAYERNA OTKRIO PLANOVE I KAKVA BUDUĆNOST ČEKA NIKU KOVAČA 'U njemu vidim trenera koji je spreman boriti se i mijenjati stvari, ali...'

AUTOR:
  • Sportske Novosti

 • OBJAVLJENO:
 • 30.11.2018. u 11:02

 • Kako stvari trenutačno stoje u Bayernu, Niko Kovač mogao bi biti dugogodišnje rješenje na klupi bavarskog velikana. Naime, direktor kluba Karl-Heinz Rummenigge je u razgovoru za AZ otkrio kako je želja svih da se Niko što duže zadrži u Münchenu.

  - Želja svih u klubu je da s Nikom surađujemo još dugo. Ne želimo da bude naš trener samo na Božić 2018. godine, već i 2019. i 2020. godine - poručio je Rummenigge.

  - Niko odlično poznaje Bayern. Veliki je karekter u pozitivnom smislu riječi i sviđa mi se kao osoba. U njemu vidim trenera koji je spreman boriti se i mijenjati stvari. Naravno, neke će morati promijeniti.

  Soccer Football - Champions League - Bayern Munich Press Conference - Allianz Arena, Munich, Germany - November 26, 2018 Bayern Munich coach Niko Kovac during a press conference REUTERS/Michael Dalder
  REUTERS/Michael Dalder
   

  Ako je za vjerovati direktoru Bayerna Kovač bi se još dugo mogao zadržati u Münchenu, ali neke će stvari morati ispuniti.

  - Spremni smo mu pružiti priliku, ali, rezultate moramo gledati i sigurno da peto mjesto nije ono što želimo na kraju sezone - jasno je poručio prvi čovjek Bayerna.

  Iz drugih medija