REUTERS
ZANIMLJIVA SITUACIJA

DIRLJIVE RIJEČI PODRŠKE ZA NIKU KOVAČA Krivci za smjenu hrvatskog trenera poslali su mu emotivnu poruku kakvu nije dobio od apsolutno nikoga u Bayernu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 04. studeni 2019. 17:50

Težak gostujući poraz protiv Eintrachta, njegovog bivšeg kluba, presudio je Niki Kovaču kao treneru minhenskog Bayerna.

Dan nakon subotnjeg 5:1 potopa pokazana su izlazna vrata bivšem izborniku Vatrenih, a zanimljiva poruka osvanula je na službenom Twitter profilu Eintrachta nakon otkaza hrvatskom treneru.

U trenucima dok se nijedan igrač Bayerna nije oglasio putem društvenih mreža kako bi dao podršku Kovaču, oglasio se klub s kojim je osvojio DFB-Pokal sezone 2017/18.

"Ovdje u Frankfurtu tvoja zvijezda svijetli sjajnije nego na jugu, Niko. Pronaći ćeš svoj put, treneru osvajaču DFB-Pokala", poručili su iz Eintrachta.

Takva poruka podrške za Kovača dolazi u trenucima dok su se iz Bayerna oglasili šturim priopćenjima. Njemački mediji navode da ih priopćenje objavljeno povodom Kovačeve smjene neodoljivo podsjeća na ono iz 2017. godine povodom smjene Carla Ancelottija.

"Nakon ovakvog poteza očekujem pozitivan odgovor i apsolutnu motivaciju za postizanje naših ciljeva u ovoj sezoni", stajalo je u tadašnjem priopćenju koje je potpisao Karl-Heinz Rummenigge, dok je u posljednjem koje je potpisao sportski direktor Hasan Salihamidžić stajalo:

"Nakon ovog poteza očekujem pozitivnu reakciju naših igrača i apsolutnu motivaciju za postizanje naših ciljeva u ovoj sezoni."

Copy-paste metoda sa sitnim izmjenama ili ne, ali sličnost dvaju priopćenja se ne može ne primijetiti...

Linker
23. travanj 2024 17:20