Frederic Scheidemann/Bongarts/Getty Images
BRUTALNE POSLJEDICE

FOTO: DOŠAO JE U BAYERN PRIJE PAR DANA, POLOMIO PERIŠIĆA NA PRVOM TRENINGU I SAD SE ISPRIČAVA Evo što je glavni krivac poručio nesretnom Vatrenom

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 05. veljača 2020. 12:28

Alvara Odriozola, koji je u Bayern stigao u siječnju na posudbu iz Real Madrida, teško je jučer na treningu ozlijedio Ivana Perišića.

Radilo se o treningu prije današnje kup utakmice s Hoffenheimom u kojoj se trebao sučeliti s Andrejom Kramarićem. Sve je izgledalo gotovo bajno, Bayern je u impresivnoj seriji, vratio se na čelo tablice, no odmah na startu treninga Odriozola mu je ušao u desnu nogu i prouzročio brutalne posljedice.

Španjolac je kasnio u duelu i posegnuo za potezom kakvih ne bi smjelo biti na treninzima, krenuo se odmah ispričavati, no Perišić se nije mogao ustati. Ležao je lica “deformiranog” od boli i stisnutog na travu. Fizioterapeuti su skočili kao opareni, ali nije bilo druge nego pozvati vozilo. Medijski djelatnici sve su dobro vidjeli jer zbog jakog vjetra klupski djelatnici kraj terena za trening nisu mogli postaviti neprozirnu ceradu.

"Ivan ima prijelom u desnom gležnju. U početku smo mislili da nije tako loše. Nažalost, ova ozljeda je za sve nas veliki šok. Za liječenje su potrebna najmanje četiri tjedna, a tada će početi s lakšim treninzima", potvrdio je trener njemačkog velikana Hans-Dieter Flick.

Screenshot

Perišićev povratak očekuje se za otprilike dva mjeseca, a oglasio se na Instagramu nekoliko sati nakon nesretne ozljede, iz bolnice, nakon operacije gležnja. U njegovom "storyju" nije bilo teksta, samo fotografija ozlijeđenog i operiranog gležnja. Emoji koji pokazuje mišiće na ruci i stisnutu šaku jasno sugerira da je sve u redu s našim reprezentativcem koji je prekjučer proslavio 31. rođendan.

"Nije samo sjajan igrač, nego i nevjerojatan suigrač. Želim ti brz oporavak!! Brzo ćeš se vratiti na teren, Ivane!!", napisao je na Instagramu Odriozola uz poruku 'vrati se jači'.

Instagram Story Screenshot

Perišić je u Bayern stigao početkom ove sezone na posudbu iz Intera. U 22 nastupa postigao je pet golova i upisao šest asistencija.

Linker
25. travanj 2024 14:01